Ανακοίνωση προς τους γονείς και κηδεμόνες για την ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) στο 128ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Απόφαση χορήγησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.), στο Δήμο Αθηναίων με την επωνυμία «ΚΔΑΠ-Σεπολίων» που θα στεγαστεί στις αίθουσες του 128ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Αθηναίων.

Κ.Δ.Α.Π. στο 128ο Δ.Σ.Αθηνών

Οδηγίες αίτησης_δικαιολογητικά

Δείγμα αίτησης_κενή

Ανακοίνωση προς αιτούσες.αιτούντες

Αναλυτική πρόσκληση

128o  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί  γονείς και κηδεμόνες

Σας ανακοινώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αρ. 2360/22-12-2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων αναφορικά με την επιλογή συγκεκριμένων σχολείων για τη λειτουργία ΚΔΑΠ,

 το 128ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών πληροί τις προϋποθέσεις ίδρυσης Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών(ΚΔΑΠ) και σύμφωνα με την υπ’ αρ. 4120/26-09-2017 απόφαση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του «ΚΔΑΠ-Σεπολίων» που θα λειτουργήσει εντός του σχολικού συγκροτήματος του 128ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Αθηναίων που βρίσκεται στην οδό Καλαμά 2 & Κωνσταντινουπόλεως, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Καλείσθε οι ενδιαφερόμενοι γονείς να συμπληρώσετε και να υποβάλετε σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr , paidikoi.eetaa.gr) την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής-Δήλωση», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης  από τις 14/06/2018 έως 03/07/2018 ώρα 24:00.

***Η δυναμικότητα των μαθητών είναι είκοσι τέσσερα (24) παιδιά ανά βάρδια.

Το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου διαμορφώνεται ως εξής:

*** Χειμερινό ωράριο λειτουργίας, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00-18:00 (A’ βάρδια) και από τις 18:00 έως 20:00 (B’ βάρδια)

θερινό ωράριο λειτουργίας, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00-13:00 (A’ βάρδια) και από τις 16:00 έως 20:00 (B’ βάρδια)

Το Κέντρο παραμένει κλειστό το χρονικό διάστημα από:

** 1 έως 31 Αυγούστου

** 24 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου (γιορτές Χριστουγέννων)

** Μεγ. Δευτέρα έως Κυριακή του Θωμά (γιορτές  Πάσχα)

** καθώς και τις επίσημες αργίες (εθνικές, θρησκευτικές)  και τις τοπικές.

                                                            Η Διευθύντρια

                                

                                                            Σοφία  Πρατήλα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>